U bent hier: Team

Het team

Time2care is een coöperatie van 4 professionals die vanuit een diepe betrokkenheid met actuele sociaal-economische thema’s hun kennis, vaardigheden en netwerk samenbrengen

 

Igor Byttebier
Achtergrond in creativiteit en innovatie. Hij werkte in 20 landen, in allerlei sectoren, in tal van innovatieprocessen en is de laatste jaren (new shoes today) vooral actief in maatschappelijke veranderingstrajecten. Hij was onder andere mede-initiatiefnemer van de Torekes in Gent.

 

 

Suzy Maes

Ervaring als maatschappelijk assistente, ondernemer, zes jaar provincieraadslid en schepen van financiën van de stad Turnhout. Postgraduaat rond ‘de ontwikkeling van een zorgmunt voor Vlaanderen’.  Verbindingscoach tussen verschillende maatschappelijke actoren.

 

 

Kris Van der Velpen
Was tussen 1990 en 1993 streekmanager van het Strategisch Projectenorganisatie Kempen(SPK). Leidde het innovatiedepartement van Fortis wereldwijd en was directeur van Fortis Venturing.. Kris ondersteunt bedrijven en organisaties in het uitbouwen van nieuwe activiteiten. Prof “innovatie en ondernemerschap” bij 5 onderwijsinstellingen (Vlerick, FBS, Erasmus Rotterdam, AMS en Thomas More). Specialist innovatieve business modellen.

 

Rob van Hilten
Werkte afwisselend bij en voor het bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties en overheden, onder meer als projectmanager bij de Social Trade Organisation (STRO).  Oprichter en directeur van Qoin. gespecialiseerd in community currency programma’s.